Carkits

Bellen onderweg willen we natuurlijk allemaal veilig kunnen doen. Dit is in een voertuig alleen toegestaan via een carkit. Een boete voor niet handsfree bellen is op dit moment €230,-. In veel gevallen is dit even duur als een goede carkit inclusief montage!

Car Trend is de carkit specialist van Goeree-Overflakkee en Zeeland. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons in Middelharnis niet alleen terecht voor de aankoop van een carkit maar ook voor de inbouw van een carkit, het overbouwen van een carkit of een aanpassing aan een bestaande carkit is geen enkel probleem!

Car Trend verkoopt en monteert diverse merken carkits zoals de bekende Parrot Bluetooth Carkits en Bury Carkits, maar er zijn ook diverse andere mogelijkheden om handsfree te kunnen bellen zoals een geïntegreerde Bluetooth carkit in een autoradio of een navigatie systeem.

Bent u op zoek naar een goede handsfree carkit? Infomeert u dan eens bij Car Trend naar de mogelijkheden van een carkit voor in uw auto!

Parrot 1  Parrot 2  Bury 1

Producten overzicht

3 voordelen!

1. Professioneel

Professionele uitstraling en werkomgevingWerkzaam in een zeer schone en professionele werkomgeving, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Ruime ervaring

Gestart in 1999Sinds 1999 werkzaam in de automotive branche en inbouw specialist van onder andere auto elektronica.

3. Flexibel in planning

Klantgericht en meedenkendBereikbaar voor vrijblijvend advies en afspraken buiten openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Zuid-Holland

Car Trend is dé professionele auto inbouwspecialist op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland, namelijk Goeree-Overflakkee.
Voor de regio West-Brabant, maar ook vanaf bijvoorbeeld Voorne-Putten, Zeeland, Hoeksewaard en Oud-Beijerland  is Car Trend  ook goed te bereiken.

Openingstijden


Opeingstijden
 

Openingstijden Winkel

Maandag:  Op afspraak*
Dinsdag: Op afspraak*
Woensdag:  8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Op afspraak*
 
* Bel of mail voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan ook in de avonduren.
 

Adres van Cartrend

Cartrend locatie

Car Trend | GoHero

Bezoekadres
Industrieweg 46B
3241 MA Middelharnis

Contact
T. 0187 60 93 61 
F. 0187 60 93 64 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Facebook: https://www.facebook.com/cartrend

KvK: 23093460