Cruise control

1Bij Car Trend in Middelharnis omgeving Goeree Overflakkee, Voorne-Putten, en Zeeland, koopt u een cruise control voor een internet prijs! Doordat Car Trend met 70 andere inbouwstations is aangesloten bij United Carshops kunnen wij een cruise control inclusief montage aanbieden voor internet prijzen. Zo heeft u het gemak van internet met de service van uw lokale inbouwstation.

Cruise control kopen

De Cruise control is een elektronische snelheidsregelaar. Het apparaat meet uw snelheid en neemt, eenmaal ingesteld, de functie van het gaspedaal over. Met een druk op de knop stelt u de gewenste snelheid in, zodat uw voet van het gaspedaal kan en de aandacht volledig bij het verkeer is. De cruise control houdt de snelheid vast waardoor snelheidsbekeuringen kunnen worden voorkomen. Ontspannen rijden en ontspannen aankomen dus, ook met de caravan of aanhangwagen.
U kunt de cruise control bedienen op uw stuurwiel, stuurkolom, versnellingspook of middenconsole.

Cruise Control inbouwen
Het vakkundig inbouwen van een cruise control is in onze ruime werkplaats geen probleem. Veelal moet er voor het monteren van een cruise control een aantal dashboard delen worden gedemonteerd en de kabelset van een cruise control moet worden aangesloten op de auto elektronica. Met de komst van canbus is het steeds lastiger om een cruise control te kunnen monteren, er kunnen erg dure componenten in uw auto kapot gaan. Bij Car Trend hebben wij kennis van deze zaken en dat garandeert een probleemloze werking van uw cruise control.

Wilt u weten wat een cruise control inclusief montage kost voor uw auto? Kijk dan op www.cruisecontrolkopen.nl of bel ons voor de mogelijkheden voor uw cruise control.

2  3

 

Producten overzicht

3 voordelen!

1. Professioneel

Professionele uitstraling en werkomgevingWerkzaam in een zeer schone en professionele werkomgeving, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Ruime ervaring

Gestart in 1999Sinds 1999 werkzaam in de automotive branche en inbouw specialist van onder andere auto elektronica.

3. Flexibel in planning

Klantgericht en meedenkendBereikbaar voor vrijblijvend advies en afspraken buiten openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Zuid-Holland

Car Trend is dé professionele auto inbouwspecialist op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland, namelijk Goeree-Overflakkee.
Voor de regio West-Brabant, maar ook vanaf bijvoorbeeld Voorne-Putten, Zeeland, Hoeksewaard en Oud-Beijerland  is Car Trend  ook goed te bereiken.

Openingstijden


Opeingstijden
 

Openingstijden Winkel

Maandag:  Op afspraak*
Dinsdag: Op afspraak*
Woensdag:  8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Op afspraak*
 
* Bel of mail voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan ook in de avonduren.
 

Adres van Cartrend

Cartrend locatie

Car Trend | GoHero

Bezoekadres
Industrieweg 46B
3241 MA Middelharnis

Contact
T. 0187 60 93 61 
F. 0187 60 93 64 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Facebook: https://www.facebook.com/cartrend

KvK: 23093460