Navigatie

Car Trend is onbetwist de navigatie specialist van Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Zeeland! Een goed navigatie systeem bespaart veel tijd en is gemakkelijk in gebruik. Bij Car Trend in Middelharnis verkopen we portable en vaste navigatie systemen. Ook is het in sommige auto’s mogelijk een bestaand audio- of entertainment systeem achteraf alsnog van een navigatie unit te voorzien.

We werken voornamelijk met de bekendere merken zoals Tom Tom, Pioneer, Alpine, Clarion, maar zeggen er nadrukkelijk bij dat de beste keuze geheel afhankelijk is van de situatie. Car Trend beschikt over een ruime werkplaats om uw navigatie systeem professioneel te kunnen monteren. Of het nu gaat om een houder voor uw portable navigatie of een ingewikkelde interface op een bestaand entertainment systeem, wij hebben de kennis om u goed van dienst te kunnen zijn.

Wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor uw auto? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze winkel of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Navigatie

Producten overzicht

3 voordelen!

1. Professioneel

Professionele uitstraling en werkomgevingWerkzaam in een zeer schone en professionele werkomgeving, wat zorgt voor een professionele uitstraling.

2. Ruime ervaring

Gestart in 1999Sinds 1999 werkzaam in de automotive branche en inbouw specialist van onder andere auto elektronica.

3. Flexibel in planning

Klantgericht en meedenkendBereikbaar voor vrijblijvend advies en afspraken buiten openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Goeree-Overflakkee

Goeree Overflakkee

Zuid-Holland

Car Trend is dé professionele auto inbouwspecialist op het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland, namelijk Goeree-Overflakkee.
Voor de regio West-Brabant, maar ook vanaf bijvoorbeeld Voorne-Putten, Zeeland, Hoeksewaard en Oud-Beijerland  is Car Trend  ook goed te bereiken.

Openingstijden


Opeingstijden
 

Openingstijden Winkel

Maandag:  Op afspraak*
Dinsdag: Op afspraak*
Woensdag:  8.00 - 17.30
Donderdag: 8.00 - 17.30
Vrijdag: 8.00 - 17.30
Zaterdag: Op afspraak*
 
* Bel of mail voor een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan ook in de avonduren.
 

Adres van Cartrend

Cartrend locatie

Car Trend | GoHero

Bezoekadres
Industrieweg 46B
3241 MA Middelharnis

Contact
T. 0187 60 93 61 
F. 0187 60 93 64 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Facebook: https://www.facebook.com/cartrend

KvK: 23093460